Onze vloeren

De vloer die bij u past

Een werkvloer verdient alle aandacht. Op de eerste plaats voor u als gebruiker, bijvoorbeeld het reinigen ervan, het gemakkelijk kunnen verplaatsen van materialen, meubels of machines. De vloer is niet alleen mede bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf maar is tevens het meest intensief gebruikte deel van uw bedrijf.

 

ZAKELIJK PARTICULIER

Mortelvloer

De mortelvloer is een zeer geschikt product voor in representatieve ruimten zoals in winkels, discotheken, showrooms, horecabedrijven en ziekenhuizen, maar ook bij industriële toepassingen zoals in garages, drukkerijen, werkplaatsen en in de voedingsmiddelen- industrie. Door zijn gesloten en stroeve oppervlak is deze vloer zeer eenvoudig te reinigen.

Tevens is de mortelvloer zuur- en chemicaliën bestendig. De mortelvloer wordt naadloos gelegd en decoratieve vlakverdelingen in verschillende kleuren zijn mogelijk, ook kunnen plinten of wanden met mortel worden afgewerkt. De mortelvloer is verkrijgbaar in een groot aantal mengkleuren.

mortel-zak-zoom

Coating Vloer

Een coatingvloer is een vloer met een moderne  uitstraling, welke een industriële sfeer ademt, daardoor worden ze veel gebruikt in de industriële sector, maar ook in kantoren, winkels en andere bedrijfsruimten. Coatingvloeren zijn te vergelijken met gietvloeren, maar dan in een dunnere uitvoering, deze zijn uit te voeren met epoxy (harde vloer) of met de polyurethaan coating (hard elastische vloer). 

De coatingvloer kan ook ingestrooid worden met flakes en glad of antislip worden afgelakt. De coatingvloer kan ook ingestrooid worden met kwartszand of mandurax, waardoor er een harde, sterke tussenlaag wordt gecreëerd en de vloer nog slijtvaster maakt. De coatingvloer is in nagenoeg alle kleuren te verkrijgen en kan glanzend, zijdeglans of mat afgelakt worden.

coating-zak-zoom

troffelvloer

Een drie componenten oplosmiddelvrije troffelmassa van epoxy, minerale vulstof en naturel kwartszand in een speciale korrelgradatie, deze vloer is zeer slag-, stoot- en slijtvast. Wordt vooral toegepast in de industrie,

agrarische sector en andere plaatsen die zwaar belast worden. De troffelvloer kan afgewerkt worden met een seallaag op basis van epoxy of polyurethaan.

troffel-zoom

Epoxy Gietvloer

Epoxy gietvloeren zijn sterke, vloeistofdichte vloeren, die vooral toegepast wordt in de industrie. De gemiddelde dikte is ± 2 mm en daardoor zeer slag- en stootvast. De epoxy gietvloer kan net zoals de P.U. gietvloer in betonlook uitgevoerd worden of ingestrooid worden met flakes, glad of antislip.

De epoxy gietvloer heeft een glanzend uiterlijk, maar kan ook zijdeglans of mat afgelakt worden. De epoxy gietvloer is t.o.v. de P.U. gietvloer vergelend, dus is deze minder geschikt voor particulier gebruik.

giet-zak-zoom