onze vloeren | particulier

de vloer die bij u past

Een vloer verdient alle aandacht. In het gebruik voor uzelf in de eerste plaats: bijvoorbeeld het reinigen ervan, het gemakkelijk kunnen verplaatsen van materialen, meubels of machines. En de vloer is niet alleen mede bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf, maar is tevens het meest intensief gebruikte deel van uw bedrijf.

 

ZAKELIJK PARTICULIER

Mortelvloer

De mortelvloer is een robuuste vloer die uitermate geschikt is voor particuliere toepassingen door het gehele huis. De mortelvloer is zeer krasvast, onderhoudsvriendelijk en doordat deze naadloos is, makkelijk te reinigen. De mortelvloer wordt alleen met lichtechte lakken afgelakt, zodat de verkleuring ook na jaren minimaal is. 

Het kleurenaanbod is oneindig en de samenstelling van de vloer wordt door u zelf bepaald, u kunt deze heel rustig hebben, dus weinig kleurnuance of heel druk, zodat de vloer een terrazzo uitstraling krijgt. Al met al een stoere vloer waar je na jaren nog niet op bent  uitgekeken.   

mortel-zoom

Siergrindvloer

De siergrind is een zeer exclusieve vloerbedekking die met name zeer geschikt is voor vloeren in kantoren en woningen. De siergrind is leverbaar in verschillende kleuren en korrelgrootten. De vloer bestaat uit gewassen, gedroogd en op maat gezeefd siergrind. De verwerking vindt plaats in combinatie met een twee componenten duurzame kunsthars.

De siergrind kan worden afgewerkt met een transparante toplaag, die optimaal beschermt tegen slijtage en vuil. De siergrindvloer is bijzonder gemakkelijk in onderhoud en zeer representief.

siergrind-zoom

Marmerstone

Marmerstone is een exclusieve, naadloze natuurstenen vloerbedekking bestaande uit echte marmerkorrels die vooral gelegd wordt in woonhuizen. De natuurlijke kleuren zorgen voor een chique en unieke uitstraling. De marmerstone is te verkrijgen in diverse korrelgrootte 1-4 mm, 4-8 mm en 8-12 mm.

De marmerstone kan voorzien worden met een transparante seallaag, zodat de vloer slijtvaster wordt en makkelijker in onderhoud is.

marmerstone-zoom

Coatingvloer

Een coatingvloer is een vloer met een moderne  uitstraling, welke een industriële sfeer ademt, daardoor worden ze veel gebruikt in de industriële sector, maar ook als designvloeren in woonhuizen. Coatingvloeren zijn te vergelijken met gietvloeren, maar dan in een dunnere uitvoering, deze zijn uit te voeren met epoxycoating (harde vloer) 

of met de polyurethaan coating (hard elastische vloer). De coatingvloer kan ook ingestrooid worden met flakes en glad of antislip worden afgelakt. De coatingvloer is in nagenoeg alle kleuren te verkrijgen en kan glanzend, zijdeglans of mat afgelakt worden.

coating-zoom

Polyurethaan Gietvloer

De polyurethaan gietvloer is een vloer met de perfecte verhouding van flexibiliteit en krasvastheid. De P.U. gietvloer is elastisch, lichtecht, voelt zacht en warm aan en heeft een strakke en moderne uitstraling. De P.U. gietvloer is in nagenoeg alle kleuren verkrijgbaar en door deze te mengen krijg je de betonlook variant, ook kan de P.U. gietvloer ingestrooid worden met flakes. 

De P.U. gietvloer wordt vooral toegepast in woonhuizen maar is ook uitermate geschikt voor winkels, kantoren, showrooms, horeca en zorginstellingen. De P.U. gietvloer wordt afgelakt met een 2 componenten polyurethaanlak, zijdeglans of mat, glad of antislip.

gietvloer-new