Over DORMI

Over de werk vloer
met Dormi

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij DORMI. Een vloer is immers letterlijk een belangrijke basis van uw woning, winkel of bedrijf. Het is terecht dat u hoge eisen stelt aan uw vloer, want deze zijn belangrijk bij de sfeerbepaling en uitstraling. Natuurlijk moet de vloer ook slijtvast zijn en passen bij uw smaak en stijl. Wij bieden een breed assortiment vloeren waardoor we aan uw wensen kunnen voldoen.

Ingetogen, uitgesproken, en alles daartussen in, maar altijd aangenaam behaaglijk. Wilt u een vloer met warme tinten of juist een strakke industriële uitstraling? Ons ambachtelijke handwerk, gecombineerd met de modernste technologie, zorgen voor een droomvloer op maat die met recht een kunstwerk genoemd mag worden.

 

Een vloer van DORMI biedt u talloze mogelijkheden in stijl, kleuren, materialen en structuren. En welke vloer u ook wilt, wij ontwikkelen hem speciaal voor u zodat uw vloer naadloos aansluit bij uw wensen en interieur.

 

De kwaliteit van het materiaal en de samenstelling van de lagen bepalen de levensduur van de DORMI-vloer. Ook onze ervaring en het vakmanschap van onze medewerkers zorgen voor de beste vloer en jarenlang werk- en of woonplezier