toepassingen

een droomvloer in uw
eigen woning of op de werkvloer

Een vloer verdient alle aandacht. In het gebruik voor uzelf in de eerste plaats: bijvoorbeeld het reinigen ervan, het gemakkelijk kunnen verplaatsen van materialen, meubels of machines. De vloer is niet alleen mede bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf, maar is tevens het meest intensief gebruikte deel van uw bedrijf.

particulier

Als u overweegt een nieuwe vloer aan te schaffen voor uw huis, combineren we dat als vanzelfsprekend met eigenschappen zoals duurzaamheid, onderhoudsvriendelijk en estetisch verantwoord. Door de vele keuzemogelijkheden is een gedegen overleg meer dan de moeite waard, want een Dormi vloer ligt er voor jaren!  Voor u en voor ons is het van groot belang om, voordat de vloer daadwerkelijk wordt gelegd, alle voor- en nadelen te hebben doorgesproken. Wij adviseren u graag over de bestaande of nieuw te vormen basis-ondergrond waarop een nieuwe vloer wordt gelegd. Uit onze ruime ervaring en mogelijkheden kunnen wij u voorzien van de juiste informatie.

Welke vloer het beste bij u past, een robuuste industriële vloer of een super strakke moderne vloer. Afhankelijk van waar de vloer komt te liggen en hoe de gezinssituatie is, kunnen wij u informeren wat het beste is. Vervolgens kan een gezamelijke keuze worden gemaakt over de manier van uitvoeren en het onderhoud van de vloer.

Laat u dus vrijblijvend informeren voor de juiste vloer in uw keuken, slaapkamer, badkamer, garage enz.

 

zakelijk

Een werkvloer verdient alle aandacht. Op de eerste plaats voor u als gebruiker, bijvoorbeeld het reinigen ervan, het gemakkelijk kunnen verplaatsen van materialen, meubels of machines. De vloer is mede bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf, en is tevens het meest intensief gebruikte deel van uw bedrijf. Voor elke vloer gelden andere eisen en mogelijkheden. Veiligheid is een zeer belangrijk aspect voor u en uw medewerkers, dat vraagt om de juiste afwerking. De mogelijkheden hierin zijn divers: de industrievloeren zijn er in alle soorten en materialen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de ideale vloer voor uw werkzaamheden. Van kleine tot grote projecten, van showroom tot werkplaats. Wij zijn een flexibel bedrijf, dat erop gericht is om bij elke cliënt de juiste keuze te maken. Het is voor ons een uitdaging om de perfecte vloer te leggen en om de vloer aan te vegen met alle vooroordelen of onmogelijkheden. Voor vloerproblemen hebben wij steevast een oplossing en zijn wij u steeds een stapje voor. Onze ervaring en techniek staan garant voor de juiste bewerking. Als wij de klus geklaard hebben, kan er met gerust hart 'iemand over de vloer komen'. Immers, op een goede werkvloer kan beter worden gewerkt, een uitstekende voorwaarde voor een goed rendement.

Laat u door ons vrijblijvend adviseren voor de juiste vloer op uw bedrijf.