toepassingen

EEN DROOMVLOER IN JE WONING OF OP DE WERKVLOER

Een vloer verdient alle aandacht. Daarom leggen we bij Dormi nooit zomaar een vloer. Voordat we beginnen, bepalen we altijd aan welke eisen een vloer voor jou moet voldoen. Bijvoorbeeld in het gebruiksgemak. Elke vloer heeft andere eigenschappen. Denk aan slijtvastheid, uitstraling of onderhoud. Door alle voor- en nadelen in overweging te nemen, krijg je een vloer waar je jarenlang plezier van hebt. 

particulier

Wil je een nieuwe vloer leggen in huis? Dan is het belangrijk om goed na te denken over alle opties die er zijn. Natuurlijk wil je vooral dat de vloer mooi is. Maar bij Dormi weten we dat dat niet de enige vereiste is. Om jarenlang plezier te hebben van je vloer, is het namelijk ook belangrijk om te letten op het gemak in onderhoud en het gebruik. Met jonge kinderen is het bijvoorbeeld belangrijk dat een vloer krasvast is. Zo hoef je je geen zorgen te maken om beschadigingen tijdens het spelen. Voor een vloer in de badkamer of keuken zijn eigenschappen zoals vochtbestendigheid juist een voordeel. Zo heeft elke woning en elke ruimte in huis andere eisen waar de vloer aan moet voldoen.


Bij Dormi adviseren we je hier graag goed over. Dat doen we door de voor- en nadelen van elke vloer met je door te nemen. Ook denken we mee over de ondergrond waarop we de nieuwe vloer gaan leggen. Vervolgens maken we samen een keuze over de vloer die bij je past. Ligt de vloer eenmaal, dan krijg je van ons een persoonlijk advies over het onderhoud ervan. Zo heb je jarenlang plezier van je nieuwe Dormi-vloer.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je specifieke wensen voor je nieuwe vloer? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Dat doen we natuurlijk geheel vrijblijvend.

zakelijk

Een goede werkvloer maakt het werk makkelijker. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een vloer die past bij de werkzaamheden van je bedrijf. Zo staat in sommige branches veiligheid voorop, zodat medewerkers hun werk veilig kunnen uitvoeren. Bij andere bedrijven heeft de vloer elke dag veel te verduren, bijvoorbeeld door het verplaatsen van machines of andere zware werkzaamheden. Dan moet een vloer vooral kras-, slag- en stootvast zijn, zodat je er toch jarenlang plezier van houdt.


Voor elke vloer gelden andere eisen en mogelijkheden. Bij Dormi adviseren we je hier graag over. Dankzij onze ervaring weten we precies welke vloeren geschikt zijn voor verschillende situaties. Daarbij kijken we niet alleen mee op praktisch gebied, maar letten we ook op de uitstraling van de vloer. Zo zorgen we ervoor dat je bedrijf er representatief uitziet voor als er bezoekers ‘over de vloer’ komen.


Meer weten over de vloeren van Dormi? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag over de voor- en nadelen van elke vloer, zodat je een goede keuze kunt maken.